Forum

Tervetuloa uudistetulle foorumille, foorumi muutti Mybb- foorumista wordpress alustalle 4.2.2019

Viestien ja viestiketjujen avaaminen edellyttää kirjautumista.

Logitech Squeezebox

Alkuperäinen julkaisu 14.4.2012, 14:21
Torstaina tuli haettua Logitech Squeezebox Duet kun oli hyvässä tarjouksessa 99€ (norm. 199 >), ennestään löytyy Logitech Squeezebox Touch ja Radio.
Logitech Squeezebox Duet
Squeezebox Duet -järjestelmän avulla voit kuunnella suosikkimusiikkiasi kotisi joka huoneessa. Tämä näppärä langaton soitin tuo koko musiikkikokoelmasi stereoittesi käyttöön. Kappaleiden selaaminen,valitseminen ja toiston käynnistäminen käyvät kaukosäätimellä helposti. Voit myös kuunnella online-musiikkipalveluja tai valita mieleisesi tuhansista Internet-radiokanavista eri puolilta maailmaa, silloinkin kun tietokoneesi on sammuksissa. Voit lisätä Squeezebox-soittimia ja nauttia selkeästä, CD-laatuisesta toistosta vaikka kotisi joka huoneessa.
Logitech Squeezebox Radio, Black  verkkomusiikkisoitin, musta.
Logitech Squeezebox Radio tarjoaa perinteisen radion yksinkertaisuuden, mutta tuo Internetin musiikkitarjonnan heti ulottuville. Squeezebox Radion käyttöönotto on helppoa. Se tarvitsee vain kytkeä, käynnistää ja liittää langattomaan WLAN/Wi-Fi-verkkoon, jonka jälkeen Internet-radioiden musiikkitarjonta on heti käytettävissä. Käyttäjän oma kopiosuojaamaton musiikki (esim. mp3 ja iTunes Plus) ja esimerkiksi Last.fm -suoratoistopalvelun tarjonta ovat myös helposti kuunneltavissa.
Laitteessa on kuusi pikavalintapainiketta, joiden avulla suosikkikappaleiden, kanavien ja soittolistojen valitseminen onnistuu nopeasti. Sen värillinen näyttö näyttää albumien kuvitukset sekä kappaleiden ja radioasemien tiedot selkeästi. Lisäksi soittimessa on automaattinen kirkkauden säätö ja sisäänrakennettu herätyskello. Laite sopii hyvin sijoitettavaksi yöpöydälle ja jos musiikista halutaan nauttia muita häiritsemättä, siinä on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.
Laite on kooltaan vain 13 x 22 x 8,5 senttimetriä, joten se sulautuu kätevästi kodin sisustukseen. Se toistaa puhtaat ja aidot äänet eikä ylimääräisiä kaiuttimia tarvita. Soft Dome -diskanttikaiuttimet (¾ tuumaa) ja kolmen tuuman bassokaiutin takaavat miellyttävän kuuntelukokemuksen.
Logitech Squeezebox Touch  langaton mediatoistin kosketusnäytöllä.
Koko musiikkimaailmasi kosketuksen päässä! Oma musiikkikokoelmasi, tuhansia nettiradioita ja musiikkipalvelut kuten Pandora, Rhapsody, Slacker ja Spotify  kaikki hallittavissa helppokäyttöisen 4.3″ kosketusnäytön ja intuitiivisen valikkojärjestelmän avulla.
Squeezebox Touch ei ole pelkästään sisältöä ja helppokäyttöisyyttä. Se tukee audioresoluutoita aina 24-bit/96 kHz asti. Voit kytkeä Squeezebox Touchin stereoihisi perinteisellä Stereo RCA -liitännällä tai käyttää optista tai koaksiaalista digitaaliliitäntää.
Squeezebox Touchin liittäminen kotiverkkoon onnistuu joko RJ-45 -liitännällä tai langattomasti 802.11b/g -standardien mukaisesti.
  •  http://audiovideo.fi/testi/logitech-squeezebox-touch-verkkosoitin-testissa
  •  http://metku.net/index.html?path=reviews/logitech-squeezebox-touch/index
  •  http://www.v2.fi/artikkelit/viihde/687/Logitech-Squeezebox-Radio/
Radion metsästin alle huntilla (norm. 139€ >) ja Touchin alle 2 sadalla (norm. 245€ >).
SB Radio on näistä suurimmalla käytöllä makuuhuoneessa, käytän sitä myös herätyskellona, Duetin kaukosäätimellä onnistuu molempien, Touchin ja Radion säätäminen kätevästi, myös Duetin mukana tullut Receiverin saa kiinni stereojärjestelmään tai aktiivikajareihin, kokeilin makuuhuoneen Marantz- vahvariin liittää mukana tulleilla rca piuhoilla ja hienosti toimisi.
Keittiöön pitää joku soitin hommata, tai aktiivikajarit, Behringer B2030A Truth (tai B2031A kun niissä on automaattisammutus) on käynyt mielessä ja pistää Receiver niihin kiinni, myös toinen Radio olisi riittävä keittiöön.
Touch on toistaiseksi jäänyt pienelle käytölle, lähinnä monihuone toistona päällä välillä Radion kanssa.
-All work and no internet makes Sammy a dull boy-